Stipt op maat

Aluminium deuren
op maat

Aluminium deuren
op maat

Nóg beter dan staal

Bent u op zoek naar een manier om ruimtes af te scheiden, warmte binnen te houden of meer ruimte te creëren in uw woning? Dan is een aluminium deur van Stipt Op Maat dé oplossing.

Stipt Op Maat biedt diverse aluminium deuren en wanden op maat, met een beide kanten hetzelfde profiel. Uw deur of wand kunt u volledig zelf samenstellen; van een scharnierdeur of schuifdeur tot een taatsdeur of vaste wand. Onze deuren worden gemaakt van aluminium, de duurzamere vervanger van staal. Aluminium is modern materiaal met dezelfde uitstraling. Doordat onze deuren geen lasnaden bevatten, heeft u strakkere en rankere deuren. Nóg beter dan staal dus.

Ontwerp mijn deur

Scharnierdeuren

Schuifdeur

Taatsdeur

Vast paneel

Uw unieke aluminium deur

Bij het samenstellen van uw deur is bijna alles mogelijk, zoals een eigen kleur of uniek ontwerp. Bij ons heeft u de vrijheid om uw deur volledig naar eigen wens samen te stellen, zonder beperkingen van vooraf gedefinieerde ontwerpen. Daarnaast kunt u kiezen uit onder andere de kleur van het profiel, het soort glas en diverse grepen. Heeft u uw droomdeur al uitgedacht en staat deze niet tussen de standaard opties? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp uw deur

In 5 stappen uw aluminium deur

Stipt Op Maat

1. Samenstellen

Op onze website kunt u eenvoudig uw aluminium deur of wand samenstellen. Staat uw droomdeur of wand er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Stipt Op Maat

2. Vrijblijvende offerte

Op basis van uw keuzes stellen wij een vrijblijvende offerte op. Gaat u akkoord? Dan komt een monteur bij u langs om in te meten. 

Stipt Op Maat

3. Inmeten

Meten is weten. Wij komen uw deur bij u thuis inmeten, zodat uw deur op de millimeter past. Ook nemen we uw ontwerp nog eens door. Na het inmeten krijgt u een bevestiging van uw order.

Stipt Op Maat

4. Uw deur of wand in productie

Uw bestelling gaat bij ons in productie en wordt precies op maat gemaakt voor uw situatie. Al onze deuren en wanden worden gemaakt in Nederland, dit duurt ongeveer 10 weken. 

Aluminium schuifdeur - Op maat gemaakte aluminium deuren

5. Montage door onze vakmensen

Als uw deur of wand klaar is, nemen wij contact met u op. De montage wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs.

Volledig op maat

UW ALUMINIUM DEUREN EN WANDEN

Offerte ontvangen

Onze klanten

Lees hier wat onze klanten zeggen!

Doe inspiratie op in onze galerij.

De mogelijkheden voor aluminium deuren en wanden zijn oneindig. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van prachtige combinaties. Neem een kijkje in onze galerij en laat u inspireren. Heeft u toch liever iets anders? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Laat u inspireren!