Stipt Op Maat Nijkerk – Maatwerk Kasten en Aluminium Deuren

Aluminium
deuren op maat

Aluminium deuren
op maat

Aluminium deuren van
Stipt Op Maat

Bent u op zoek naar een manier om ruimtes af te scheiden, warmte binnen te houden of meer ruimte te creëren in uw woning? Dan is een aluminium deur van Stipt Op Maat dé oplossing.

Stipt Op Maat biedt diverse aluminium deuren en wanden op maat, met mooie elegante profielen. Bovendien hebben onze deuren aan beide kanten hetzelfde profiel, wat resulteert in een strakke deur. Uw deur of wand kunt u volledig zelf samenstellen; van een scharnierdeur of schuifdeur tot een taatsdeur of vaste wand. Bij het samenstellen van uw deur is bijna alles mogelijk. Komt u er niet helemaal uit? Dan denken wij graag even met u mee!

Aluminium deuren van Stipt Op Maat

Bent u op zoek naar een manier om ruimtes af te scheiden, warmte binnen te houden of meer ruimte te creëren in uw woning? Dan is een aluminium deur van Stipt Op Maat dé oplossing. Stipt Op Maat biedt diverse aluminium deuren en wanden op maat, met een beide kanten hetzelfde profiel. Uw deur of wand kunt u volledig zelf samenstellen; van een scharnierdeur of schuifdeur tot een taatsdeur of vaste wand.

Scharnierdeuren
Schuifdeuren
Taatsdeuren
Vast paneel
Stalen deur met kozijn

Waarom een aluminium deur?

Onze deuren worden gemaakt van aluminium, de duurzamere vervanger van staal. Aluminium is modern materiaal met dezelfde uitstraling. Doordat onze deuren geen lasnaden bevatten, heeft u strakkere en rankere deuren. Nóg beter dan staal dus.

Stipt Op Maat

Kies de deur die bij u past

Bij het samenstellen van uw deur is bijna alles mogelijk, zonder beperkingen van vooraf gedefinieerde ontwerpen. Daarnaast kunt u kiezen uit onder andere de kleur van het profiel, het soort glas en diverse grepen. Heeft u uw droomdeur al uitgedacht? Stel dan uw deur samen.

Binnendeur met glas

Unieke deuren op maat

Bij het produceren van onze deuren maken wij gebruik van onderbrekingsprofielen. Dit betekent dat wij geen stripjes op een glasplaat plakken, maar werken met losse ruiten. Deze werkwijze resulteert in een mooiere en minder kwetsbare deur.

Antwoord op uw vragen

De kosten voor een aluminium deur of wand zijn afhankelijk van uw wensen. Stel uw deur samen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Onze deuren en wanden worden gemaakt van aluminium. Aluminium is goedkoper en lichter in gewicht dan staal. Bovendien is aluminium onderhoudsvrij.

De levertijd na het inmeten/de bevestiging van de opdracht is tussen 7-10 werkweken.

Jazeker. Uw deur of wand wordt ingemeten en geplaatst door onze eigen vakmensen.

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Kom in contact

Antwoord op uw vragen

De kosten voor een aluminium deur of wand zijn afhankelijk van uw wensen. Stel uw deur samen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Onze deuren en wanden worden gemaakt van aluminium. Aluminium is goedkoper en lichter in gewicht dan staal. Hierdoor is een complete verbouwing niet nodig. Bovendien is aluminium onderhoudsvrij.

Wij streven ernaar om binnen 14 dagen bij u te komen inmeten. De levertijd na inmeten c.q. opdracht is tussen 7 – 10 werkweken.

Jazeker. Uw deur of wand wordt ingemeten en geplaatst door onze eigen vakmensen.

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Kom in contact

In 5 stappen uw aluminium deur

Kast op maat

1. Samenstellen

Op onze website kunt u eenvoudig uw aluminium deur of wand samenstellen. Staat uw droomdeur of wand er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Stipt Op Maat

2. Vrijblijvende offerte

Op basis van uw keuzes stellen wij een vrijblijvende offerte op. Gaat u akkoord? Dan komt een monteur bij u langs om in te meten. Na het inmeten sturen we een definitieve offerte.

Stipt Op Maat

3. Inmeten

Meten is weten. Wij komen uw deur bij u thuis inmeten, zodat uw deur op de millimeter past. Ook nemen we uw ontwerp nog eens door. Na het inmeten krijgt u een bevestiging van uw order.

Stipt Op Maat

4. Uw deur of wand in productie

Uw bestelling gaat bij ons in productie en wordt precies op maat gemaakt voor uw situatie. Al onze deuren en wanden worden gemaakt in Nederland, dit duurt ongeveer 10 weken.

Nauwkeurig op maat gemaakte aluminium schuifwand van Stipt op Maat, met een eigentijds ontwerp en soepele schuifmechanismen, ideaal voor het optimaliseren van ruimte en stijl in uw interieur.

5. Montage door onze vakmensen

Als uw deur of wand klaar is, nemen wij contact met u op. De montage wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel uw deur samen | Configureer uw deur | Stipt Op Maat
Ontvang een offerte

Onze klanten

 

Lees hier wat onze klanten zeggen!

Doe inspiratie op in onze galerij.

De mogelijkheden voor aluminium deuren en wanden zijn oneindig. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van prachtige combinaties. Neem een kijkje in onze galerij en laat u inspireren. Heeft u toch liever iets anders? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Laat u inspireren!

Persoonlijk advies

Heeft u nog vragen, twijfels of wilt u graag uw wensen bespreken? Bij Stipt Op Maat staat persoonlijk advies centraal. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om met ons in contact te komen. U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom, waar u onze producten kunt bekijken. Als een bezoek aan de showroom niet mogelijk is, kunnen we ook een belafspraak inplannen op een tijdstip dat voor u uitkomt. Bovendien kunt u op elk moment contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Kom in contact

Montage door onze vakmensen

Bij Stipt Op Maat produceren we niet alleen hoogwaardige maatwerk deuren, we bieden ook een professionele installatieservice. Ons ervaren team van monteurs zorgt voor een nauwkeurige en degelijke montage. Of het nu gaat om metalen taatsdeuren, schuifdeuren, vaste wanden of stalen kantoorwanden, wij leveren en installeren op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw behoeften en ruimte. Met onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit garanderen wij een moeiteloze ervaring en een eindresultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

Over ons
Stipt Op Maat

Volledig op maat

UW ALUMINIUM DEUREN EN WANDEN

Offerte ontvangen