Over ons

Leuk om kennis te maken!

Aangenaam, wij zijn Stipt Op Maat. Een familiebedrijf afkomstig uit de interieurbouw. Bij ons kunt u rekenen op kwalitatieve, maatwerk producten én persoonlijk contact en advies. Want bij ons staan uw wensen centraal.

Lees verder

Over ons

Het product én de klant centraal.

Naast op maat gemaakte kasten en aluminium deuren en wanden, bieden wij ook persoonlijk advies op maat. We denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat het eindproduct volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Heeft u uw droomkast of deur samengesteld? Ons eigen, deskundige montageteam zorgt ervoor dat deze vakkundig en met oog voor detail wordt geïnstalleerd. Zo garanderen wij een perfect resultaat dat naadloos in uw interieur past.

Kom bij ons langs

Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

In 5 stappen uw matwerk kast of deur

Kast op maat

1. Samenstellen

Op onze website kunt u eenvoudig uw kast of aluminium deur samenstellen. Staat uw droomdeur of kast er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Stipt Op Maat

2. Vrijblijvende offerte

Op basis van uw keuzes stellen wij een vrijblijvende offerte op. Gaat u akkoord? Dan komt een monteur bij u langs om in te meten. Na het inmeten sturen we een definitieve offerte.

Stipt Op Maat

3. Inmeten

Meten is weten. Wij komen uw deur bij u thuis inmeten, zodat uw deur op de millimeter past. Ook nemen we uw ontwerp nog eens door. Na het inmeten krijgt u een bevestiging van uw order.

Stipt Op Maat

4. Uw kast of deurin productie

Uw bestelling gaat bij ons in productie en wordt precies op maat gemaakt voor uw situatie. De productie tijd voor onze kasten is ongeveer 4 werkweken. De productietijd van onze kasten is 7-10 werkweken. 

Nauwkeurig op maat gemaakte aluminium schuifwand van Stipt op Maat, met een eigentijds ontwerp en soepele schuifmechanismen, ideaal voor het optimaliseren van ruimte en stijl in uw interieur.

5. Montage door onze vakmensen

Als uw kast of deur klaar is, nemen wij contact met u op. De montage wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs.

Kom bij ons langs

Maak een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom. Graag denken we met u mee bij het samenstellen van uw unieke kast of deur.

Maak een showroomafspraak