Deuren & wanden

Samenstellen & offerte

Bij Stipt Op Maat vraagt u eenvoudig een offerte aan voor uw aluminium deur of wand. Stel eenvoudig uw deur of wand samen. Binnen vierentwintig uur na aanvraag heeft u uw offerte binnen.

Dat is geen probleem. Na het tekenen van de offerte nemen we contact met u op om een inmeet afspraak in te plannen. Tijdens het inmeten nemen wij uw order nog eens helemaal door en is het mogelijk om wijzigingen door te voeren. Na het inmeten ontvangt u de definitieve offerte. 

Al onze deuren en wanden zijn ook geschikt voor buitentoepassingen en badkamers. Echter leveren wij geen geïsoleerde profielen.

Onze prijzen zijn berekend op basis van een hoogte tot 2650 millimeter. Wilt u een aluminium deur of wand die hoger is dan deze maat? Dan worden de prijzen als volgt berekend:

  • Inbouwhoogte hoger dan 2650mm tot 2850mm    +10%
  • Inbouwhoogte hoger dan 2850mm tot 3000mm    +20%
  • Inbouwhoogte hoger dan 3000mm tot 3200mm    +30%

Onze deuren en wanden worden gemaakt van aluminium. Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Hierdoor is een complete verbouwing niet nodig. Ontdek hier nóg meer voordelen van aluminium.

Dit is volledig afhankelijk van de huidige situatie. Twijfelt u? Neem dan gerust contact met ons op. Dan denken wij graag met u mee!

Inmeten & montage

Wij streven ernaar om binnen 14 dagen bij u te komen inmeten. De levertijd na inmeten c.q. opdracht is tussen 7 – 10 werkweken.

Jazeker. Uw deur of wand wordt ingemeten en geplaatst door onze eigen vakmensen.

De kosten voor het inmeten en de montage hangen af van het aantal deuren en/of wanden. Al onze offertes worden berekend inclusief inmeten en montage. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Binnen Nederland rekenen wij geen kosten voor afgelegde kilometers of levering.

Terug naar home Neem contact op