Kasten

Samenstellen & offerte

Geen probleem! U kunt uw bestellen ook doorgeven per mail. Wij sturen u een offerte of orderbevestiging toe. Na ontvangst van uw akkoord en aanbetaling nemen wij de order in bestelling. Wilt u meer weten over een product neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom

Onze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. Hierdoor kunnen we de kast volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, waardoor iedere kast uniek is. Op onze site maken we daarom gebruik van indicatieve prijzen.

Wilt u persoonlijk advies en een 3D-ontwerp voor uw kledingkast of wandkast, inclusief een duidelijk beeld van de kosten? Maak een afspraak in onze showroom of via een online videogesprek tijdens onze reguliere openingstijden. Wij helpen u graag om uw unieke kastoplossing te vinden.

We maken gebruik van een modulair kastsysteem, waardoor we op maat gemaakte kledingkasten en wandkasten betaalbaar kunnen aanbieden. Binnen dit concept is het vaak mogelijk om de afmetingen en indeling van uw kast aan te passen of zelf samen te stellen volgens uw specifieke wensen.

In onze showroom in Nijkerk presenteren we een selectie van onze collectie in wisselende sfeersettings. Maak hier een vrijblijvende afspraak.

Ja, het is mogelijk om een kast samen te stellen die voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Inmeten & montage

Wij streven ernaar om binnen 14 dagen bij u te komen inmeten. De levertijd na inmeten c.q. opdracht is tussen 2 – 4 werkweken.

Jazeker. Uw kast wordt ingemeten en geplaatst door onze eigen vakmensen.

De kosten voor het inmeten en de montage hangen af van het soort kast. Al onze offertes worden berekend inclusief inmeten en montage. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Binnen Nederland rekenen wij geen kosten voor afgelegde kilometers of levering.

Terug naar home Ga naar contact