Specificaties

Taatsdeuren

Bij Stipt Op Maat heeft u keuze uit diverse profielen taatsdeuren en kleuren glas, zodat u voorzien bent van een deur die perfect bij u en uw woning past. Bij een taatsdeur heeft u geen kozijn nodig. De deur kan geplaatst worden in een afgewerkte sparing.

Stel uw deur samen

Taatsdeuren

Taasdeur op maat | Wat is een taatsdeur?

Wat is een taatsdeur?

Ontdek het verschil tussen een taatsdeur en een traditionele scharnierdeur. In tegenstelling tot een scharnierdeur opent een taatsdeur naar beide kanten, dankzij het unieke ontwerp dat scharniert aan de onder- en bovenkant. Hierdoor valt de taatsdeur niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing, waardoor een strakke uitstraling ontstaat. Bij Stipt Op Maat bieden we hoogwaardige aluminium taatsdeuren aan, vrijwel identiek aan stalen varianten maar met extra voordelen, zoals lichtheid en duurzaamheid. Onze deuren en wanden zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, zelfs in badkamers. Kies voor een moderne en functionele oplossing die perfect past bij elke ruimte. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Taatsdeur samenstellen

Hoe zit het met vloerverwarming?

Om een taatsdeur te monteren, boren wij altijd in de vloer. Bent u niet zeker of er vloerverwarming ligt op de montageplek? Geen probleem. We hebben een oplossing waarbij boren in de vloer niet nodig is, zodat u geen risico loopt op schade aan de vloerverwarming.

De perfecte taatsdeur: licht, duurzaam en op maat

Een taatsdeur van Stipt Op Maat is niet alleen trendy maar ook praktisch. Onze deuren worden van aluminium gemaakt, een lichter en duurzamer alternatief voor staal. Hierdoor zijn extra verstevigingen in vloer of plafond overbodig. Wij komen eerst langs om alles nauwkeurig in te meten voordat we jouw deur op maat maken.

Bekijk onze andere deuren

Scharnierdeur

Ga verder

Schuifdeur

Ga verder

Vast paneel

Ga verder

Wat zijn de voordelen van een taatsdeur?

  • Dubbelzijdige opening: Scharniert in zowel de vloer als het plafond, waardoor de deur aan beide kanten geopend kan worden.
  • Strakke uitstraling: Dankzij het ontbreken van een kozijn biedt de deur een strakke, symmetrische look aan beide zijden.
  • Geschikt voor vloerverwarming: We kunnen altijd een taatsdeur plaatsen. Ook als u vloerverwarming heeft.
  • Vastzetten op 90 graden: De glazen taatsdeur kan worden vastgezet op 90 graden, ideaal voor wanneer je vaak heen en weer loopt met zware boodschappen.
  • Veilig sluiten: De deur valt altijd zachtjes dicht, wat voorkomt dat vingers bekneld raken.

Veelgestelde vragen over taatsdeuren

Bij Stipt Op Maat vraagt u eenvoudig een offerte aan voor uw aluminium deur of wand. Stel eenvoudig uw deur of wand samen. Binnen vierentwintig uur na aanvraag heeft u uw offerte binnen.

  1. Vraag een offerte aan voor uw op maat gemaakte deur.
  2. Plan een vrijblijvende meetafspraak bij u thuis. We meten niet alleen de maten op, maar denken ook graag met u mee.
  3. U ontvangt de definitieve offerte. Alles akkoord? Dan start de productie!
  4. Binnen 7-10 werkweken komen onze eigen vakmannen de maatwerk taatsdeur bij u monteren.

Om een taatsdeur te monteren, boren wij altijd in de vloer. Bent u niet zeker of er vloerverwarming ligt op de montageplek? Geen probleem. We hebben een oplossing waarbij boren in de vloer niet nodig is, zodat u geen risico loopt op schade aan de vloerverwarming.

Het is het beste om (nog) geen plinten te plaatsen op de plek waar uw maatwerk staatsdeur komt. Zijn er al plinten aanwezig? Geen probleem, we kunnen deze uitsparen of speciale profielen gebruiken. Deze profielen zijn ook gepoedercoat en zorgen voor een nette afwerking van de kieren.

Geen zorgen, wij passen onze deur aan op de beschikbare ruimte. Alle deuren worden per bestelling op maat gemaakt. Het is wel belangrijk dat de vloer, wanden en het plafond volledig klaar zijn voordat we komen inmeten, omdat deze afwerkingen invloed kunnen hebben op de afmetingen van uw deur. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles perfect past!

Een taatsdeur scharniert aan de boven- en onderkant van de deur, in plaats van aan de zijkant zoals bij scharnierdeuren. Deze scharniermethode maakt het mogelijk dat de deur naar beide zijden kan draaien. Doordat het draaipunt zich enkele centimeters vanaf de zijkant bevindt, ontstaat een elegante en moderne uitstraling.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel uw deur samen | Configureer uw deur | Stipt Op Maat
Ontvang vrijblijvende offerte

Stel uw taatsdeur samen

Ontwerp uw aluminium deur of wand en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Weet u nog niet precies wat u wilt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan