Specificaties

Taatsdeuren

Bij Stipt Op Maat heeft u keuze uit diverse profielen taatsdeuren en kleuren glas, zodat u voorzien bent van een deur die perfect bij u en uw woning past. Bij een taatsdeur heeft u geen kozijn nodig. De deur kan geplaatst worden in een afgewerkte sparing.

Stel uw deur samen

Taatsdeuren

Stipt Op Maat

Over onze taatsdeuren.

Ontdek het verschil tussen een taatsdeur en een traditionele scharnierdeur. In tegenstelling tot een scharnierdeur opent een taatsdeur naar beide kanten, dankzij het unieke ontwerp dat scharniert aan de onder- en bovenkant. Hierdoor valt de taatsdeur niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing, waardoor een strakke uitstraling ontstaat. Zelfs met vloerverwarming is het mogelijk om een taatsdeur te plaatsen. Bij Stipt Op Maat bieden we hoogwaardige aluminium taatsdeuren aan, vrijwel identiek aan stalen varianten maar met extra voordelen, zoals lichtheid en duurzaamheid. Onze deuren en wanden zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, zelfs in badkamers. Kies voor een moderne en functionele oplossing die perfect past bij elke ruimte. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Taatsdeur samenstellen

Bekijk onze andere deuren

Scharnierdeur

Ga verder

Schuifdeur

Ga verder

Vast paneel

Ga verder

Stel uw taatsdeur samen

Ontwerp uw aluminium deur of wand en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Weet u nog niet precies wat u wilt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan