Aluminium deuren bieden een uitstekende combinatie van duurzaamheid, prijs en uitstraling en kennen verschillende voordelen ten opzichte van stalen deuren.

Ontdek waarom aluminium deuren nóg beter zijn dan stalen deuren. Stipt Op Maat levert aluminium scharnierdeuren, aluminium taatsdeuren, aluminium schuifdeuren en aluminium vaste panelen. Maak uw ruimte compleet met onze hoogwaardige aluminium deuren!

Goedkoper en mooier dan stalen deuren

Een belangrijk voordeel van aluminium deuren ten opzichte van stalen deuren is de kosteneffectiviteit. Aluminium is over het algemeen goedkoper dan staal, wat resulteert in lagere kosten voor zowel de aanschaf als de installatie van deuren. Bovendien biedt aluminium een prachtige afwerking die esthetisch aantrekkelijker is dan staal. Bij Stipt Op Maat werken we met dunnere profielen zonder lasnaden, waardoor het eindresultaat bijzonder strak en modern oogt. Deze naadloze afwerking draagt niet alleen bij aan de visuele aantrekkingskracht van de deur, maar versterkt ook de algehele esthetiek van uw ruimte. Met aluminium deuren krijgt u niet alleen een functioneel element, maar ook een verfijnde en eigentijdse toevoeging aan uw woning of zakelijke omgeving.

Andere voordelen ten opzichte van stalen deuren

  • Duurzaam en corrosiebestendig voor langdurig gebruik.
  • Milieuvriendelijk materiaal met recycleopties.
  • Veelzijdig in ontwerp en stijl.
  • Lichter dan staal.

Ontvang een offerte

Bezoek onze showroom in Nijkerk en ontdek hoe Stipt Op Maat uw ruimte kan transformeren met onze op maat gemaakte kasten en aluminium deuren.