FAQ

Veelgestelde vragen

Algemeen

Dat is geen probleem. Na accorderen van de offerte nemen wij contact met u op om een inmeetafspraak in te plannen. Wij komen dan de exacte maten opmeten en nemen uw bestelling nog een keer met u door, zodat wij uw kast of deur op maat kunnen maken.

Heeft u uw kast al helemaal uitgedacht? Neem dan contact met ons op. Wij verwerken uw ontwerp in een vrijblijvende offerte met 3D tekening. Weet u het nog niet zeker? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvende ontwerpafspraak. Plan hier eenvoudig uw afspraak in,

Bij Stipt Op Maat bestelt u eenvoudig uw metalen deuren en wanden. Na het selecteren van een aantal opties kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Begin met samenstellen.

Al onze prijzen zijn inclusief inmeten en btw. De montagekosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Vraag een offerte aan, zodat we de kosten voor u kunnen berekenen.

Bij het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een factuur voor de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 30% van het aankoopbedrag. Voor de overige 70% ontvangt u een factuur in de week voor de montage.