Kast op maat

Stipt op maat

Kast op maat

Maatwerk kasten

Uw kast op maat

Bent u op zoek naar een kast die u helemaal zelf kunt samenstellen? Van de kleur en het materiaal tot de grepen en indeling: bij Stipt Op Maat ontwerpt u uw eigen kledingkasten, wandkasten of TV kast op maat. Denk aan een extra hoge kast met ruimte voor lange jassen of een garderobe met een hoekopstelling voor een schuin dak. Zowel de kast áls de indeling ervan kunt u volledig samenstellen op basis van uw situatie en voorkeuren. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden.

Bekijk onze kasten

Méér dan een kast

Bij Stipt Op Maat geloven we dat een kast niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Omdat iedere ruimte uniek is, bieden we een uitgebreid assortiment aan ontwerpen, handgrepen, kleuren en materialen. Of u nu op zoek bent naar een modern, klassiek, of eigentijds ontwerp, bij ons wordt uw kast op maat gemaakt. U kunt uw kast verder verfraaien met ingebouwde verlichting en een zelf ontworpen interne indeling met laden, schoenenrekken en kledingliften. Kom bij ons langs om de opties te bespreken.

Maak een afspraak

In 5 stappen uw kast op maat

Kast op maat

1. Laat u inspireren op onze website

Verken de mogelijkheden op onze website en laat u inspireren. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op of stuur ons een ontwerp. Dan denken wij graag met u mee in de mogelijkheden!

Uw kast op maat - Stipt Op Maat. Kom langs in onze showroom!

2. Vrijblijvende offerte

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan? Maak dan een afspraak in onze showroom. De koffie staat klaar. Samen met u ontwerpen we uw droomkast.

Uw kast op maat - Stipt Op Maat. Kom langs in onze showroom in Nijkerk!

3. Inmeten

Meten is weten. Wij komen bij u thuis inmeten, zodat uw kast volledig op maat gemaakt kan worden. Ook nemen we uw keuzes nog eens door. Na het inmeten krijgt u een bevestiging van uw order.

Uw kast op maat - Stipt Op Maat. Kom langs in onze showroom!

4. Uw kast in productie

Uw bestelling gaat bij ons in productie. De kast wordt precies op maat gemaakt voor uw situatie, dit duurt ongeveer 10 weken.

Uw kast op maat - Stipt Op Maat.

5. Montage door onze vakmensen

Als uw kledingkast, wandkast of TV kast klaar is, nemen wij contact met u op. De montage wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs.

Kast op maat

UW KLEDINGKAST OF WANDKAST

Volledig op maat

Maak een afspraak

Onze klanten

 

Lees hier wat onze klanten zeggen!

Doe inspiratie op in onze galerij.

De mogelijkheden voor onze kledingkasten en wandkasten zijn oneindig. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van prachtige combinaties. Neem een kijkje in onze galerij en laat u inspireren. Heeft u toch liever iets anders? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Laat u inspireren!